23 November 2010

Intro yang tah pape

Bak kate orang, dunia skunk nih tanpa sempadan.Dan banyak lagilah perumpamaan yang tah hape-hape. Kalo ikutkan hati, aku bukannya rajin sangat pon nak berblogging nih. Tapi bile tengok ramai member aku yang da mule berjinak ngan blog, takkan aku pon nak ketinggalan kot. Kang orang len bambu cakap aku ketinggalan zaman lak. Hakhak!




Sebenarnye, sblom aku wat blog, aku slalu gak terpikir, “ape kejadahnye wat blog??bazir mase ade r.bek aku tido lagi bagos.takpun men game ke”. Pastuh aku tengokla member aku sorang tuh, memang bleh kate hmpir tiap malam r duk mengadap laptop smate-mate nak update blog. “Perghh, cambest wat menatang alah nih.leh merapu-rapu lak tuh”.demn.

Ok2 abes citer bab2 ngarot. Aku plan nak wat blog nih sbgai tmpat untuk share bnde yang bes2 lah,tak kesah r idea2,pengalaman,fakta, dan sume2 yang bes2 lah utk dibace bersame.hakhak! Smoge info2 yang aku ltak dalam blog yang tak seberape nih same2 dapat member manfaat kpd kite sume dalam mengarungi liku2 hidup yang penuh ngan motherfaker tipu daye setan nih.

Perhatian: Certain part dalam blog nih mgkin mengandungi perkataan atau ayat yang tah hape-hape atau perkataan yang bleh dianggap lucah yang mgkin bleh disalah ertikan sbgai biadap dan sebagainye. So, aku harap mereka2 yang membace blog nih akan menggunakan pertimbangan akal sewajarnye. Bak kate omputeh, “Parental guidance is suggested”.Peace!

2 comments:

  1. hahaha..bosan r xdek blog..tp siyes shit bez gak wat bnde nih ek..

    ReplyDelete